Van BBA en Msc naar RA?
En dan ASAP naar CFO?
OSBJ!*

(*Ons Stagebureau RA Brengt Je!)

Van BBA en Msc naar RA?
En dan ASAP naar CFO?
OSBJ!*

(*Ons Stagebureau RA Brengt Je!)

Waarom is ons Stagebureau RA iets voor jou?

Waarom is ons Stagebureau RA
iets voor jou?

  • Omdat je talent net zo groot is als je ambities, maar je mogelijkheden niet meegroeien;
  • Omdat je begrijpt dat er in het bedrijfsleven meer te leren is dan binnen de veilige muren van een groot accountantskantoor;
  • Omdat het corporate keurslijf je begint te knellen;
  • Omdat je een gezonde study-work-life-balance belangrijk vindt;
  • Omdat je vanuit een dienstverband bij ons jezelf als brede financial kunt ontwikkelen maar ook je RA-titel kunt behalen;
  • Omdat je simpelweg de beste versie van jezelf wilt worden;
  • Omdat je het prettig vindt dat wij je bestaande studieschuld overnemen.

Geplaveide weg of spannende route

Geplaveide weg

De weg naar een RA-titel is binnen de accountancy vrij voorspelbaar. Als je veel uren maakt, netjes binnen de vakjes kleurt en goed kijkt hoe je baas het doet, ligt er een gouden toekomst voor je. Eentje waarvan je nu al exact weet waar je over pakweg tien jaar zit. Een lekker idee, toch? Veel succes!

Spannende route

Als dit scenario je wat minder aanspreekt, let dan op. Voor jou als ondernemende, ambitieuze en eigenzinnige top financial in spe is er namelijk een andere route naar jouw RA-titel. Eentje waarbij je je audituren bij een accountantskantoor combineert met business-ervaring opdoen in de praktijk. Waarbij jouw unieke persoonlijkheid niet in een corporate keurslijf geperst wordt, maar alle ruimte krijgt. En waarbij je carrière niet draait om voorop lopen in de ratrace, maar om de balans tussen studie, werk en leven. Die route is het NBA-erkende Stagebureau RA van USG Finance.

Huh, USG Finance? Dat is toch een interim-bureau?

We horen het je denken. Maar waar de accountancy verandert en al jaren om verbreding vraagt, veranderen en verbreden wij al jaren mee. Als full-service bureau nemen we onze opdrachtgevers niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. ​Zo lopen wij voorop in het opleiden van complete finance professionals die complexe vraagstukken uit het bedrijfsleven als uitdaging zien. Registeraccountants 2.0, zo je wilt. Ondernemende experts die gedegen, vakinhoudelijke kennis combineren met aantoonbare praktijkervaring, opgedaan bij echte bedrijven en volwaardig erkend door de Koninklijke NBA.

Meer weten?

Wie is Ronald?

Ronald Fikken hier. Senior finance professional, beoordelaar en adviseur bij het Stagebureau RA. In 2014 maakte ik na wéér een very busy season de overstap vanuit de Big4 naar USG Finance. Na jarenlang auditen was ik blij een compleet andere finance wereld aan te treffen, eentje met ruimte voor verbreding en persoonlijke ambities buiten de gebaande paden.

Ook iets voor jou? Ik vertel je graag over de ins en outs van ons Stagebureau RA en de mogelijkheden voor jouw toekomst. Bel Ronald op 06-47165361

Meer lezen?

Stagebureau RA van USG Finance: vreemde eend in de bijt

Als een groot accountantskantoor niet je gedroomde werkgever is dan is het vrijwel onmogelijk om je RA-titel te halen. Althans, dat was tot voor kort zo. Sinds september 2015 heeft USG Finance een Stagebureau RA, juist om ambitieuze jonge finance professionals die liever hun eigen route kiezen, toch aan hun geambieerde RA-titel te helpen. We vroegen twee stagiairs naar hun ervaringen. Een verhaal over de 7-year itch, dingen anders doen en alsnog je doel halen.

Financieel specialist switcht steeds vaker

Het tekort aan financieel specialisten wordt steeds nijpender. Werkgevers trekken van alles uit de kast om ze te binden, terwijl financials steeds vaker switchen tussen accountskantoor en bedrijfsleven.

 

Interview Nicolette Verlaan, Stagebegeleider Stagebureau RA 

Tijdens je RA-stage wil je begeleid worden door betrokken begeleiders die stevig met hun voeten in de praktijk staan. Nicolette Verlaan RA is stagebegeleider bij het Stagebureau RA van USG Finance en combineert in die rol haar jarenlange ervaring met een vernieuwende kijk op het halen van een RA-titel. We voelden haar aan de tand over de RA-stage van USG Finance.

Interview met Programma-manager stagebureau RA Alex Buis

Het Stagebureau RA van USG Finance biedt ambitieuze top financials in spe een alternatieve, spannendere route naar hun RA-titel dan het geplaveide pad bij een Big 4 kantoor. We vroegen Alex over de ins en outs van deze stage.  

 

één van de grote 4?
Of liever alle uitdagende 34?

Onze opdrachtgevers

USG Finance - Think Big Four Yourself - logo's 3
USG Finance - Think Big Four Yourself - logo's 2
USG Finance - Think Big Four Yourself - logo's 1
logo-usg-finance-white

Social media