Hé Freelancer,
Van BBA en Msc naar RA?
En dan ASAP naar CFO?
OSBJ!*

(*Ons Stagebureau RA Brengt Je!)

Hé Freelancer,
Van BBA en Msc naar RA?
En dan ASAP naar CFO?
OSBJ!*

(*Ons Stagebureau RA Brengt Je!)

Waarom is ons Stagebureau RA iets voor jou?

Waarom is ons Stagebureau RA
iets voor jou?

  • Omdat je talent net zo groot is als je ambities, maar je mogelijkheden niet meegroeien;
  • Omdat je begrijpt dat er in het bedrijfsleven meer te leren is dan binnen de veilige muren van een groot accountantskantoor;
  • Omdat je liever vragen stelt aan een onafhankelijke begeleider dan aan een betalende opdrachtgever;
  • Omdat je de vrijheid wilt houden om voor eigen opdrachtgevers te werken;
  • Omdat je ook de mogelijkheid krijgt om voor onze opdrachtgevers te werken;
  • Omdat je geen stagevergoeding betaalt als je via ons een opdracht doet in je stagejaar;
  • Omdat je simpelweg de beste versie van jezelf wilt worden.

Geplaveide weg of spannende route

Geplaveide weg

je hebt al bewezen dat je te ondernemend bent voor een voorspelbare carrière als RA bij een groot kantoor. Maar zeg eens eerlijk: knaagt het niet af en toe dat je die RA-titel niet hebt? Zie je niet geregeld de voordelen van een officiële RA-titel, zowel in tarifering als in de breedte en diepte van je opdrachten?

Is je antwoord nee dan wensen we je veel succes op het carrièrepad dat jij ingeslagen bent. Maar is het antwoord ja, let dan even op.

Spannende route

Voor jou als freelancer is er namelijk een andere route naar jouw RA-titel. Eentje waarbij je je audituren bij een accountantskantoor combineert met business-ervaring opdoen in het bedrijfsleven, onder begeleiding van een onafhankelijke begeleider. Waarbij je dus niet alleen hoeft te presteren, maar ook vragen mag stellen en fouten mag maken. En waarbij je carrière niet draait om voorop lopen in de ratrace, maar om de vrijheid om zelf je keuzes te blijven maken. Die route is het NBA-erkende Stagebureau RA van USG Finance.

Huh, USG Finance? Dat is toch een interim-bureau?

We horen het je denken. Maar waar de accountancy verandert en al jaren om verbreding vraagt, veranderen en verbreden wij al jaren mee. Als full-service bureau nemen we onze opdrachtgevers niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. ​Zo lopen wij voorop in het opleiden van complete finance professionals die complexe vraagstukken uit het bedrijfsleven als uitdaging zien. Registeraccountants 2.0, zo je wilt. Ondernemende experts die gedegen, vakinhoudelijke kennis combineren met aantoonbare praktijkervaring, opgedaan bij echte bedrijven en volwaardig erkend door de Koninklijke NBA.

Meer weten?

Wie is Ronald?

Ronald Fikken hier. Senior finance professional, beoordelaar en adviseur bij het Stagebureau RA. In 2014 maakte ik na wéér een very busy season de overstap vanuit de Big4 naar USG Finance. Na jarenlang auditen was ik blij een compleet andere finance wereld aan te treffen, eentje met ruimte voor verbreding en persoonlijke ambities buiten de gebaande paden.

Ook iets voor jou? Ik vertel je graag over de ins en outs van ons Stagebureau RA en de mogelijkheden voor jouw toekomst. Bel Ronald op 06-47165361

Meer lezen?

Interview met Programma-manager stagbureau RA Alex Buis

Het Stagebureau RA van USG Finance biedt ambitieuze top financials in spe een alternatieve, spannendere route naar hun RA-titel dan het geplaveide pad bij een Big 4 kantoor. We vroegen Alex over de ins en outs van deze stage.

Financieel specialist switcht steeds vaker

Het tekort aan financieel specialisten wordt steeds nijpender. Werkgevers trekken van alles uit de kast om ze te binden, terwijl financials steeds vaker switchen tussen accountskantoor en bedrijfsleven.

Interview Nicolette Verlaan, Stagebegeleider Stagebureau RA 

Tijdens je RA-stage wil je begeleid worden door betrokken begeleiders die stevig met hun voeten in de praktijk staan. Nicolette Verlaan RA is stagebegeleider bij het Stagebureau RA van USG Finance en combineert in die rol haar jarenlange ervaring met een vernieuwende kijk op het halen van een RA-titel. We voelden haar aan de tand over de RA-stage van USG Finance.

Stagebureau RA van USG Finance: vreemde eend in de bijt

Als een groot accountantskantoor niet je gedroomde werkgever is dan is het vrijwel onmogelijk om je RA-titel te halen. Althans, dat was tot voor kort zo. Sinds september 2015 heeft USG Finance een Stagebureau RA, juist om ambitieuze jonge finance professionals die liever hun eigen route kiezen, toch aan hun geambieerde RA-titel te helpen. We vroegen twee stagiairs naar hun ervaringen. Een verhaal over de 7-year itch, dingen anders doen en alsnog je doel halen.

één van de grote 4?
Of liever alle uitdagende 34?

Onze opdrachtgevers

USG Finance - Think Big Four Yourself - logo's 3
USG Finance - Think Big Four Yourself - logo's 2
USG Finance - Think Big Four Yourself - logo's 1
logo-usg-finance-white

Social media